persoonlijke ontwikkeling

Wat een feest! Boeklancering 11 oktober 2019

Wat een feest was het vrijdag 11 oktober in de Bavoort in Leusden! Zoveel (meer dan 60!) lieve mensen die waren gekomen om aanwezig te zijn bij mijn boeklancering πŸš€πŸŽ€πŸ’ƒπŸ»πŸ’
Hier een paar eerste foto’s van de aanwezigen, een uitgebreid film- en beeldverslag volgt later.
Superfijn om met zoveel lieve mensen deze mijlpaal te vieren! Familie, vrienden, collega mediators, dankbaar dat jullie de moeite hadden genomen om met dit stormy weather de files te trotseren!


Het weer stond symbool voor de stormachtige jaren die achter ons liggenπŸŒͺπŸ’¨β˜”οΈ
Wij genieten hier nog na van alle bloemen & cadeaus, de liefde πŸ’“ & verbinding die voelbaar was en die nog na trilt.

Iedereen voelde de liefde stromen. Een reactie van een van de aanwezigen: “we voelden allebei zo de intense warmte en eenheid van jou en je gezin. Heel mooi om te ervaren”

“Het was hartstikke leuk om er bij te zijn”

“Ben vereerd dat ik de geboorte van je boek mocht aanschouwen. Supertrots op je!”

Mensen die elkaar niet kenden en toch een link bleken te hebben met elkaar of elkaar β€œtoevallig” onlangs ontmoet hadden. Zo dankbaar ben ik dat ik het heb aangedurfd om ons verhaal te delen. Het delen van je verhaal hoe moeilijk en pijnlijk ook, schept verbinding met de mensen om je heen. Iedereen herkent er wel iets in van zijn of haar situatie.

Ergens is het zo vreemd dat we allemaal net doen alsof het goed gaat, terwijl iedereen met verlies te maken heeft. Verlies van een ouder door overlijden, of partner door een scheiding, kinderen waar een ouder geen contact meer mee heeft. Het verliezen van een baan of een vriendschap. Verlies van lichaamsfuncties of je geheugen. Iedereen heeft ermee te maken. Laten we dat vooral delen met elkaar. Niet om een advies te krijgen hoe het anders kan of om het op te lossen, maar alleen een luisterend oor voor je verhaal doet al wonderen!

Door zelf te accepteren dat is wat er is, kun je om je heen gaan kijken en voelen wat er nodig is. Soms helpt stilte, wandelen in het bos, muziek opzetten, een lekker gerecht koken…dan kom je bij je gevoel. Naast deze dingen helpt chineng qigong, de Chinese bewegingsleer om door de zachte bewegingen de zuivere energie op te nemen en datgene wat je niet meer dient, af te voeren. Zo blijf je fysiek, mentaal en emotioneel in balans en kun je stapje voor stapje vooruit in je proces van heling.

Dankbaar ben ik ook voor ons gezin dat veel heeft doorleefd en daar nu de vruchten πŸ‡ van mag gaan plukken. Hoe lastig het soms is wat het leven je brengt, er is altijd een weg van liefde πŸ’• die je de weg wijst naar een nieuwe verbinding en een ander perspectief.

 

#blijfingesprek #mediatormeteenmissie #vanonmachtnaarkracht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s